LEIDERSCHAPSONTWIKKELING TEAM ONTWIKKELING SPREKEN MET IMPACT

BEDRIJVEN

GETUIGENISSEN

Koen Peeters, Regional Business Manager BeLux Smiths Medical België.

“Michel staat garant om gedreven en enthousiast thema’s uit te werken en te faciliteren. Zijn interactieve seminaries rond commerciële en interpersoonlijke vaardigheden sluiten mooi aan op onze leefwereld. Vandaag is ons sales team beter in staat reële klantenbehoeften te ontdekken en hieraan te voldoen. Wij zijn tevens sterker vergroeid als team.”


Eric de Leeuw, inspecteur Dienst Stedebouw, Gemeente Schaarbeek.

“Vroeger anticipeerde ik op een mogelijke gespannen houding van werfleiders door zelf gespannen te zijn. Ik leerde hen met een andere mentale ingesteldheid te benaderen. Zo heb ik vandaag een vlottere verstandhouding vanaf de eerste contactname en daardoor meer impact.”


Bakary Sékou Coulibaly, IFAD Country Programme Officer, Mali.

“Ik leerde mezelf beter kennen tijdens verschillende oefeningen zoals het 4 kleuren model. Deze oefeningen lieten me toe mijn interpersoonlijke relaties met de verschillende teams die aan me rapporteren, beter te begrijpen. Ze lieten me tevens toe leiderschapsgedragingen te identificeren die ik verder wil ontwikkelen. Op basis hiervan stelde ik een actieplan op om mijn interpersoonlijke relaties te verbeteren. Bij mijn terugkeer naar Mali startte ik meteen met de implementatie hiervan door maandelijkse meetings te organiseren met mijn teamleden. Uiteindelijk was ik vooral onder de indruk door de manier waarop Michel met zeer concrete voorbeelden de theoretische concepten/de sleutelboodschappen van het seminarie illustreert.”

Bart Menten, Directielid, Delen Private Bank, België

"Michel heeft me geholpen om het belang in te zien van zowel verbale als non-verbale communicatie tijdens een toespraak. De combinatie tussen de theoretische benadering en de praktijkoefeningen laat me vandaag toe om goed voorbereid te starten en met vertrouwen een spreekbeurt aan te pakken. Spreken in publiek is niet langer een opgave maar wel iets om van te genieten."


Philippe Fleckenstein, Regional Sales Manager Oost, Arjo, Frankrijk

‘Op 20, 21 en 22 oktober 2022 werden wij (18 regionale directeurs van ARJO) gecoacht door Michel. Deze drie dagen waren zeer verrijkend dankzij het aanpassingsvermogen van de coach die alle situaties in goede banen wist te leiden en de groep ertoe bracht elkaar te leren kennen, elkaar te ontdekken en vooral te interageren volgens de verschillende profielen. Michel nam de hele groep mee, hij heeft een ongelooflijk vermogen om te luisteren, hij wist de groep samen te brengen tot één geheel. Ik kan me nu beter voorbereiden als leider en verschillende persoonlijkheidstypes herkennen en me eraan aanpassen. Opleiding en coach raad ik ten zeerste aan.’

Thomas Steeg, Director, HR Animal Health, Merck Germany

“Michel faciliteerde op onze locatie een bedrijfsprogramma op internationaal niveau voor werknemers uit al onze Duitse locaties. Als externe consultant bracht hij ons leerpunten bij op een uitzonderlijk professionele manier en alsof hij sinds jaren deel uitmaakt van onze organisatie. Ik waardeer zijn ervaring in de industrie en de manier waarop hij deze in workshops brengt zodat deelnemers tot nieuwe inzichten komen en hun eigen ontwikkeling op gang brengen.”

Marnix Denys, Managing Director beMedTech België

“Ongelofelijk hoe, zelfs na 30 jaar carrière, je eindelijk beseft op welke manier je jouw impact als spreker nog kunt vergroten. Michel bouwt jouw kennis en kunde logisch op, en de video’s zijn een onomstotelijk bewijs dat elke deelnemer heel snel heel veel beter wordt. Een aanrader dus.”

Nicolas, Langeraet, Marketing Lead Inhaled Respiratory, AstraZeneca, België

“Een 2 daagse meeting met Michel is een investering in zelfreflectie en efficiënt samenwerken. Je leert er jezelf beter kennen maar ook bewuster worden van hoe anderen in elkaar zitten en benadert wensen te worden. De moeite waard voor elk team dat nog beter wil worden!”

Annie Dubois, Partenaire d’affaires Ressources humaines, Merck Canada Inc.

“Je salue le grand professionnalisme, la pertinence et la convivialité du formateur Michel Zellien. Il nous offre un très bon partage de ses expériences en Leadership.”


Suzanne Hartmann, kinderarts, Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, NL.

“Michel Zellien durft deelnemers uit te dagen. Zijn thema’s, levendige opdrachten en constructieve feedback, o.a. door middel van video-opnames, werken inspirerend.”


Christian Devos, Directeur de Kathedraal, Antwerpen, België

“De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is het icoon van de stad Antwerpen. De zorg voor het gebouw en het openhouden ervan voor bezoekers berust in de handen van een 30-tal professionele werknemers. Ons directieteam heeft met Michel een basisseminarie interpersoonlijke en teameffectiviteit doorlopen waarbij we onszelf en onze collega’s beter leerden kennen. De onderlinge communicatie en de verstandhouding binnen ons directieteam lopen sindsdien een stuk beter!
Tijdens een volgende module leerden we een aantal leiderschaps- en coaching stijlen. Op een professionele en tegelijkertijd ongedwongen manier en met veel zin voor humor hielp Michel ons stappen zetten naar een (nog) meer inspirerend werkklimaat waarin het aangenaam werken is en waarin resultaten geboekt worden!
We zetten ons traject met Michel graag verder! ”


Aboubacar Ouattara, Coordonnateur National PASPRU, Burkina Faso.

“Michel Zellien hield rekening met mijn bezorgdheden en hielp me ze te overwinnen door zijn praktische, ontspannen en aangename methodologie. Hierdoor was ik in staat op korte tijd zeer veel te leren. Samengevat heb ik enkele eenvoudige, doeltreffende en concrete hulpmiddelen geleerd die mijn people management aanzienlijk verbeterd hebben. Er is een duidelijke impact op de resultaten van het Ontwikkelingsprogramma dat ik leid.”