LEIDERSCHAPSONTWIKKELING TEAM ONTWIKKELING SPREKEN MET IMPACT
 • MISSIE

  Duurzame inkomstengroei door ontwikkeling van mensen.

  Zeagle helpt bedrijven een duurzame inkomstengroei te realiseren door de ontwikkeling van hun mensen op vlak van leiderschap, interne en externe communicatie en teamcohesie. Zeagle geeft advies, faciliteert ontwikkel- en leerprogramma’s en verzorgt individuele en team coaching trajecten. Wij werken op maat in functie van uw reële behoeften met als doel voor u toegevoegde waarde te creëren.

 • VISIE

  Duurzaam leren mét eigen belevenis.

  Om de uitdagingen van morgen aan te gaan, investeren organisaties voortdurend in de ontwikkeling van hun mensen. Essentieel hierbij is het resultaat op de werkvloer en het bottom line succes.
  Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zich ontwikkelen door relevante ervaringen op te doen. Praktijkgerichte oefeningen, behapbare modellen en een zorgzaam en stimulerend leerklimaat voor deelnemers brengen hun ontwikkeling op gang. Verankering gebeurt doordat deelnemers relaties leggen tussen hun nieuwe vaardigheden/gedragingen en de impact die zij genereren. Deze inzichten groeien dan uit tot nieuwe overtuigingen. Deze sturen hen aan effectief hun gedrag te veranderen.

WAARDEN

 • Focus op klant, kwaliteit en resultaat
  Met onze focus op uw reële behoeften en gewenste resultaten willen wij nieuwe waarde creëren.
 • Duurzaamheid
  Een beter inzicht in zichzelf, leren door te doen en het installeren van nieuwe overtuigingen zorgen voor een duurzame ontwikkeling.
 • Integriteit
  Uw medewerkers worden met respect behandeld. U krijgt een klimaat dat zorgend én stimulerend is.
 • Keep it simple, stupid
  “Eenvoud is een voorwaarde voor betrouwbaarheid”. (Edsger Wybe Dijkstra)
 • Partnership
  We ambiëren een lange termijn win-win samenwerking waarin meedenken en regelmatig overleg centraal staan.

Michel Zellien

Michel Zellien

Eigenaar Zeagle
Facilitator / bedrijfscoach

Mensen bijstaan in hun ontwikkeling is wat me vandaag passioneert, inspireert en motiveert. Sinds 2012 begeleid ik als bedrijfscoach werknemers in verscheidene bedrijfssectoren op vlak van leiding geven, teamcohesie, interpersoonlijke effectiviteit en spreken met impact.

Ik ontwikkelde en faciliteerde programma’s voor o.a. de farmaceutische- en medische hulpmiddelenindustrie, de automobielindustrie, de verificatie- en certificeringsindustrie, de uitvaartindustrie, het onderwijs, het bankwezen, de overheid en voor de Verenigde Naties in de Benelux, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Polen, Zwitserland, Tjechië, Afrika en Canada.

Met 25 jaar ervaring in sales en marketing, op nationaal en internationaal niveau, beschik ik over een relevante industriekennis. Tijdens mijn carrière ondervond ik hoe leiderschap, interne en externe communicatie impact hebben op de motivatie en prestaties van organisaties. Vanuit deze ervaring heb ik me verdiept in deze materie.

Mijn expertise: consultancy in communicatie, facilitatie van ontwikkelprocessen, coachen van individuen en teams.

 

Studies
– Postgraduaat Bedrijfskunde, KUL
– Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie, KULeuven

Accreditaties en opleidingen:
– Insights Discovery
– Leadership and coaching, The Centre of Leadership Studies (US)
- Leiding geven zonder cijfers, Filip Vandendriessche
- Projectleiderschap, IFBD
– De Roos van Leary, Bert van Dijk (Nl)
- Onderhandelen tot de handdruk, Professor Van Poucke
– Facilitation Skills, Ciaran Beary Consulting Ltd. (UK)
– Train the Trainer, Aureka (Lux)
– NLP Master, Ontwikkelinstituut
– Professional Coaching, Coaching & Co
– Solution Selling, SPI (US)
– International Sales Management Development, Stephen Huntley (UK)
- Redenaarskunst, Academie Mortsel

Luc Geukens

Luc Geukens

Co-Facilitator interpersoonlijke- en teameffectiviteit

Mensen en samenwerken, in organisaties, in projecten, in teams: wat betekent dat en hoe kan je die gezamenlijkheid inzetten om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden?

Cultuurverschillen, meningsverschillen, verschillen in belangen, in opleiding, in visie… hoe breng je die samen om een gezamenlijk doel te realiseren?

Allemaal bijzondere uitdagingen die me steeds sterk hebben geïnteresseerd. Ik heb het voorrecht gehad om met deze uitdagingen aan de slag te kunnen gaan in grote en kleine teams, op de bouwwerf, bij de overheid, bij installatie-bedrijven, bij banken en andere heel diverse organisaties.

Mijn expertise: integrale projectmethodiek, facilitatie van ontwikkelprocessen, analyse van complexe situaties en facilitatie van eenvoudige alternatieven.

 

Accreditaties en opleidingen
– Insights Discovery
- Deeper Discovery
– De Roos van Leary (Nl)
– Project management (Vlerick)
- Situationeel leiding geven als managementstijl (Amelior)
- Doeltreffend Communiceren (Dale Carnegie)

Myriam Mulder

Myriam Mulder

Co-facilitator ‘Spreek met meer Impact’

Het inspireren en motiveren van mensen is de rode draad doorheen mijn carrière. Of ik dat doe door op de planken te staan, toneellessen te geven of te coachen, dat is wat mij drijft.

Tijdens mijn dramalessen hou ik ervan om mensen hun verbale en non-verbale expressie te versterken. Via coaching begeleid ik mensen naar inzicht, overzicht en uitzicht op wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Omdat het lichaam vaak aangeeft wat de geest nog niet wil weten, werk ik graag via beweging, houding en stem.

Als amateur-tennisser en professioneel acteur ondervond ik dat ‘focus en flow’ de sleutelwoorden zijn tot plezier en succes. Naast acteerwerk geef ik al 22 jaar les aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans te Mortsel.

Mijn expertise: hoofd en lichaam in balans brengen; de spelende mens activeren.

 

Studies
– Meestergraad in de Dramatische Kunsten aan de Studio Herman Teirlinck
– Aggregaatsdiploma toneel (Conservatorium Antwerpen)
– Bedrijfscoach

Opleidingen
– Figurentheater
– Multicultureel theater
– Verteltheater

Partners

Zeagle werkt met een netwerk van mature professionals met internationale ervaring. Gespecialiseerde facilitators, trainers en coaches in ons netwerk delen eenzelfde ontwikkelingsachtergrond. Zo zijn we gealigneerd in hoe we werken met individuen, teams en organisaties.

Op regelmatige basis dagen we elkaar in intervisie sessies uit, volgen we samen aanvullende opleidingen en ... beschouwen we plezier maken als een ernstige zaak.

Binario
Situational